Gdzie kupujesz Ravenol'a w kraju ? Oficjalny sklep to w większości przypadków nie ma na stanie tych olejów ( poza tym chyba są w starej specyfikacji) np. SSL lub SSO .
Ja się zastanawiam nad SSL lub VSI - ew. Lazerway 5w40...
Witam
Tak jak w temacie, gdzie można w miarę tanio wymienić kompletne sprzęgło z dwumasa w O1 w okolicach Legionowa lub Warszawki? Może ktoś ostatnio robił?
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
To może coś napiszecie więcej Panowie a nie tylko tak sobie "widzicie".... Najprościej napisać że widziałem i dziękuję. O co chodzi? Konkrety a nie lanie wody...
laurin, typowe zachowanie. Najlepiej napisać "buhahaha", lub "nigdy więcej", ale co, jak i dlaczego to już za dużo znaków trzeba napisać :roll:
Prośba, darujcie sobie takie komentarze :|
witaj,
nie mam czesci w reku ani zdjecia, wiec nie udowodnie o co mi chodzi,
widzialem wadliwa naprawe sprzegla i slyszalem jak ustawiany byl rozrzad,
to byly prace kt Pan Robert wykonywal 3 lata temu,
poniewaz duzo zainwestowal w swoj warsztat i ma doskonale opinie apropo jego umiejetnosci, pozostaje mi stwierdzic, ze duzo sie Pan Robert w tym czasie nauczyl i podniosl swoje kwalifikacje.
Ale ja nie polece tego warsztatu, takie jest moje zdanie i masz prawo miec inne.
pozdrawiam
nie kabanosie, takich komentarzy ja sobie nie podaruje. Widziałem robotę tego pana i mówię stanowczo NIE i nie leje wody tylko przestrzegam. Przykładzik jeden - popieprzył coś z wtryskami, że koleś później octavką bujał się z tym trochę czasu. zaprowadził gdzie indziej i dopiero mu naprawił mechanior.
nie kabanosie, takich komentarzy ja sobie nie podaruje. Widziałem robotę tego pana i mówię stanowczo NIE i nie leje wody tylko przestrzegam. Przykładzik jeden - popieprzył coś z wtryskami, że koleś później octavką bujał się z tym trochę czasu. zaprowadził gdzie indziej i dopiero mu naprawił mechanior.
1.Jest jeden kolega z OCP któremu wymieniałem wtryskiwacz i to 1szt..
2.Nie sprzęgło a skrzynia , przez którą mało nie wyleciałem z roboty po miesięcznym zwolnieniu.
Lanie wody w tym temacie uważam za bezpodstawne.
Żaden z kolegów wypowiadających się negatywnie na mój temat nie był u mnie, a temat zaczerpnięty jest z wypowiedzi człowieka, którego wielu z Was zna.
Sądzę , że powinniśmy grać do jednej bramki , bo dla każdego wystarczy tego chleba.
Pozdrawiam szanownych użytkowników forum :wink:
www.k-mot.pl
Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
Autoholowanie.
Robert Kulma
Każdemu może się coś zdarzyć - nawet najlepszemu. Myślę, że jeżeli tyle osób jest zadowolonych z Roberta usług to chyba coś to oznacza i określa jakoś usługi. Rodzynki zawsze się znajdą i to nawet u najlepszych. Moim zdaniem nie ma co się rozwodzić, bo na temat każdego mechanika znajdziemy haczyki. Pozdrawiam i życzę udanych napraw a przede wszystkim bezawaryjności
Komentarz